Energieffektiv Ridning

Equestrian Fysio

Lena Gunnarsson
Bältebergavägen 43
253 42 Vallåkra
070-21 88 529
equestrianfysio@gmail.com

Några kommentarer från kunder:

 

- Att allt som har med ridningen att göra har blivit roligare och lättare. Fått bättre kontakt med hästen då jag behöver använda mindre hjälper och känner att hästen är mer med mig, den njuter av ritten och bara väntar på vad som ska ske här näst! Stressen hos hästen har blivit mindre. Jag har fått bättre hållning både på och av hästen!

- Bättre kroppskontroll både gällande mig som ryttare och hästens, lättare att rida och påverka hästen nu, hästen och jag dansar tillsammans, bättre medvetenhet och kroppskontroll, rider mindre med muskler och mer med skelettet.

- Massor!! Har sökt hjälp på annat håll men det var Lena som satte fingret på problemen. Fick verktygen att korrigera bristerna och det är en pågående process 

- Jag har fått en mycket bättre kännedom över min kropp och jag har fått mer förståelse för vd mina problem är och hur jag ska arbeta för att förbättra dem

- Oerhört mycket, en större medvetenhet som leder till bibehållen effekt, bättre hälsa, mer analytisk förmåga att kunna använda rätt åtgärd på olika bekymmer

- Väldigt bra att få mer kontroll på sin egen kropp och därmed kunna påverka hästen på ett bättre sätt.

- Jag börjar sakta hitta tillbaks till min gamla sits och ridförmåga. För mig har det betytt massor! Dels att bli mer liksidig och medveten om svagheterna och kunna bygga upp en starkare/rakare bål och att kunna tipsa elever om att prova på. Jag har fått närmare ett 10-tal elever att prova. Detta är något stort som du har börjat med och fler och fler kommer snart att förstå det.

- Väldigt mkt,har blivit stabilare och starkare och hästen jobbar mer avspänt

- Att jag kan sitta mer avslappnad, vilket gör att hästen är mer avslappnad. Jag kan också rida med mindre hjälper och det är lättare att hjälpa hästen använda sin kropp rätt. Så generellt är både jag och hästen mer nöjda och njuter ännu mer av ridpasset.

- Den har öppnat mina ögon för hur kroppen fungerar och det faktum att jag inte var liksidig överhuvudtaget utan kompenserade för gamla skador.

- Bättre kännedom hur jag kan påverka och förbättra min sits.

- Jag har precis börjat träna så har därav svårt att redan utvärdera. Det jag redan upplever är att jag är mer medveten över hur jag använder min kropp.

- Precis den hjälp jag eftersökt i flera år, som jag inte trodde att man kunde få

 

Recensioner från facebook!